Leren Presenteren

Wil jij natuurlijk en impactvol leren presenteren?

Lees hier wat TalkToMe voor jou kan betekenen!
MASTERCLASSES PUBLIC SPEAKING

Je toehoorders hangen aan je lippen,
je voelt een stroom aan energie,
de kriebels in je buik maken plaats voor zelfvertrouwen.
Stel je voor dat je dit ook mag ervaren bij je volgende presentatie.

Wel, dat is perfect mogelijk: presenteren kan je namelijk leren!

Of het nu gaat om presenteren voor
een beursgenoteerd bedrijf of spreken voor je collega’s, zowel live als online.

In het openbaar spreken is een kunst die wellicht niet iedereen eigen is,
maar met onze hulp wel eigengemaakt kan worden. Veel grote sprekers hebben hun indruk in de geschiedenis achtergelaten, maar zijn niet van de een op de andere dag die charismatische verteller geworden.  Ervaring en de wil om te leren hebben hen gebracht waar wij jou naartoe gaan brengen.

Mariska & Ilse helpen je met hun jarenlange ervaring op TV en events, zodat je alle do’s and dont’s leert die je nodig hebt om voor die ene speciale gebeurtenis als een ‘volwaardig presentator’ je moment te pakken.
Zenuwen zijn alleen erg als je ze niet weet om te buigen in een positieve krachtbron die je op het podium of online laten stralen.

Ons motto is dan ook: talk to us, so we can talk you through it!

TALK TO US

Check onze masterclasses
Talk is cheap,
being heard is priceless
INDIVIUEEL OF IN KLEINE GROEP?
ONLINE OF FACE-2-FACE?
KIES DE MASTERCLASS DIE HET BEST BIJ JE PAST

Tijdens een intensieve training van 4 uur krijg je alle nodige tips en trics om van jouw volgende presentatie een succes te maken. Wij gaan daarbij aan de slag met jouw eigen presentatie. Dit kan zowel bij jou thuis, op kantoor als op locatie.

MeerBoek nu!

Met een mix van technieken, theorie, praktijkoefeningen en talloze insights leren we je je plankenkoorts om te zetten in vurige passie.
Je gaat je non-verbalen communicatie juist inzetten, je content aanscherpen en luchtigheid toevoegen aan je presentatie.

MeerBoek nu!

In alle privacy de beste presentatietechnieken onder de knie krijgen? Binnen een kort en persoonlijk traject? Want als CEO … there is no time to waste. Volg dan ons CEO-traject op maat. Presenteer alsof je nooit anders gedaan hebt en creëer impact!

MeerBoek nu!

Vanop afstand leren presenteren en de meest succesvolle presentatietechnieken meepikken? Geen enkel probleem, door middel van webinars en Skype kunnen wij jou heel wat tips en tricks meegeven. Zo leer je vanop jouw bureau de kneepjes van het vak.

Ontdek meer
Wij leren je niet spreken.
Wij leren je 'gehoord worden' en impact maken.
Wat coachees zeggen over onze training
Veel presentaties verliezen aan kracht.
Laat dat nu net de sterkte
van Ilse & Mariska zijn
Peter Leemans,
Vice President Competence development, Atlas Copco

Ilse & Mariska zijn beiden rasechte natuurtalenten die met hun dynamische uitstraling en professionele aanpak de aandacht van elk publiek weten te winnen.
Zij bundelen nu hun expertise om ook jou aan het presenteren te krijgen. Met een interactieve workshop geven ze helder inzicht hoe je een presentatie concreet aanpakt, ze maken je bewust van je persoonlijke struikelblokken en tillen je met interactieve rollenspellen over je drempelvrees.
Kortom, deze masterclass smaakt naar meer.

Jan CoveliersChirurg

De workshop met Ilse en Mariska is hands-on en heel leerrijk. A-typisch, creatief en enthousiast gegeven met heel wat praktische tips. Een aanrader !

Kristel Van DammeYes Plan

Beide fantastische vrouwen die zichzelf zijn en aanvullend in hun cursus.
Wat ik er zo fijn aan vond was de gemoedelijke, fijne sfeer, het warme onthaal op een prachtlocatie, hun ervaringen die ze 100 % met ons deelden - niet alleen de succesverhalen maar ook de zaken die fout gingen en hoe dan op te lossen en/of te relativeren, de zovele praktische en nuttige tips en de eerlijke feedback die je krijgt als je dan zelf aan de slag gaat in een veilige omgeving.

Ria SaterdagAcerta
Frank PMV

Zowel Ilse als Mariska zijn een kei in hun vak en slagen er als geen ander in om middelmatigheid te verheffen tot een niveau dat er echt bovenuit steekt. Overtuigingskracht, de juiste woordkeuze en het zich kunnen inleven in hun doelpubliek zijn wat mij betreft de succesingrediënten van hun aanpak.

Frank KindtPMV
peter leemans

“De juiste presentatie op de juiste manier brengen zorgt ervoor dat je boodschap sterk overkomt. Veel presentaties verliezen aan kracht door een gebrek aan overtuigingskracht en inlevingsvermogen van de spreker. Laat dat nu juist de sterkte van Ilse en Mariska zijn. Door hun jarenlange ervaring weten ze hoe de aandacht van je doelgroep van het eerste woord tot de laatste zin vast te houden.

Peter LeemansAtlas Copco
WAT MAG JE VERWACHTEN?

Een massa kennis en ervaring. Wij weten hoe je een publiek kan boeien, inspireren en op het puntje van de stoel kan laten balanceren. Wij maken ook van jou een zelfverzekerde spreker met een natuurlijke flair. Klamme handjes en angst toveren we om in zelfverzekerdheid en flegmatieke uitstraling. Jij vertelt voortaan je verhaal alsof je nooit anders gedaan hebt.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Talk to us
TalkToUs: ILSE & MARISKA

Ilse De Vis en Mariska Blommaert zijn in het bedrijfsleven graag geziene presentatrices, dagvoorzitters, moderators, discussieleiders, interviewers en vooral: coaches!

Grote namen als Het Koningshuis, UNIZO, Vlerick, KPMG en Roularta deden al beroep op hen. Alsook in de televisiewereld zijn ze geen onbekenden: Kanaal Z, RTV, Belgacom TV, RTBF, Telenet, VT4 en VijfTV werkten al met hen samen.

Ilse en Mariska zijn twee powervrouwen die met alle vier de voeten in de bedrijfswereld staan en samen een gecombineerde ervaring hebben van wel 40 jaar. Ze hebben doorheen die jaren heel wat ervaring en kennis opgebouwd en geven dit in hun TalkToMe masterclasses & online academy met groot plezier aan jou door.

Meer over ons
Onze klanten
Schuif het niet op de lange baan,
en ga NU aan de slag met de TalkToMe training die bij jou past!
Een Masterclass boeken voor jou of je bedrijf?
Ontdek de masterclasses
Nood aan een PowerCall?
Meer over de PowerCall
Snel en efficiënt online leren?
Naar de online Academy
TALK TO US!

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Talk to us! 

Winkelwagen
Price:
795.00
795.00
1