Ontmoet het dynamische duo

Talk to me dat zijn Mariska en Ilse. Een gedreven duo, met tientallen jaren professionele ervaring in presenteren. Met ‘schwung’, vol drive en met praktisch toepasbare tips, leren ze ook jou presenteren als een pro. Terwijl Mariska met haar creativiteit compleet nieuwe oplossingen aanreikt, vult Ilse dit naadloos aan met een ferme brok ervaring en tips, die voor haar en heel wat anderen tot succes hebben geleid. Een geweldige combinatie en een dynamisch duo dat ook jou de kneepjes van het vak leert en je vol vertrouwen laat presenteren. Logisch, je leert het van de doorwinterde ervaringsdeskundigen.

Talk to us
Mariska Blommaert

Mariska Blommaert is naast presentatrice en moderator ook inspirator met haar platform “Buitengewoonanders.be”, schrijfster van een creatief boek en heeft ze ook nog eens haar eigen podcast, beiden onder de titel: ‘Maak elk moment buitengewoon’ dat eigenlijk perfect weer geeft wie zij is en waar zij voor staat. Haar creatieve denkvermogen stelt haar in staat om de mens achter de voor te dragen speech of presentatie naar voren te halen. Haar zachte stem en aanstekelijk enthousiasme charmeert dan weer elk publiek. Doordat Mariska het beste in Ilse naar boven haalt en andersom, verlaat jij hun masterclass met een dosis zelfvertrouwen die jouw moment buitengewoon zal maken.

Ilse De Vis

Een presentatrice ‘volgens het boekje’, met de nodige ‘schwung’. Met tientallen presentaties voor ronkende namen op haar cv, is ze perfect geplaatst om je de kneepjes van het vak te leren. Als presentatrice op Kanaal Z weet ze hoe je en publiek boeit, meeneemt in je verhaal en die kennis brengt ze vol passie over. Haar warme uitstraling en dito stem geven ieder willekeurig evenement een authentieke sfeer waarbij eenieder zich gezien en gehoord voelt.

Kennis met ons en onze aanpak maken?

Ilse & Mariska zijn twee dames met heel veel ervaring als presentatrices.
Ze weten als geen ander hoe indrukwekkend het kan zijn om voor een publiek te staan.
Tegelijk weten ze ook dat het een heel ander verhaal wordt als je er voor dat publiek bent, met hen interactie creëert.

Een band, een connectie. Het is geen wij/zij-verhaal. Het is geen mondeling examen. Wat ze hebben geleerd en opgebouwd op het vlak van presenteren, brengen ze niet alleen zelf in de praktijk op de vele events waar ze graag geziene hosts en vaak gevraagde sprekers of moderators zijn. Ze delen hun kennis die ze hebben opgedaan in the field graag en met gusto met al wie beter wil leren presenteren.

Talk To Me biedt allerlei formules van privé coaching tot in-company training om de kunst van het presenteren onder de knie te krijgen. Om van iedereen een boeiende, onderhoudende spreker te maken die zijn publiek charmeert, verrast en een onvergetelijke indruk achterlaat.

Winkelwagen
0